آرشیو اردیبهشت ماه 1400

بهترين كادو براي آقايان

پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

مدت زمان نگهداري تخم مرغ در بيرون از يخچال

۲۸ بازديد

تغييرات دما مي تواند رشد باكتري ها را تسهيل كند و تخم ها به ويژه توسط يك باكتري شناخته شده به نام سالمونلا در معرض عفونت قرار دارند. تخم مرغ يكي از پرمصرف ترين غذاها در مناطق مختلف جهان است. اگر تخم مرغ ها هرگز در يخچال قرار نگرفته اند ، مي توانيد حدود يك هفته آنها را در جاي خنك نگه داريد. اما هنگامي كه تخم مرغ ها را در يخچال قرار داديد ، ديگر نمي توانيد آنها را در خارج از يخچال نگهداري كنيد.

 

اگر مي دانيد چگونه تخم مرغ را به درستي نگهداري كنيد ، تخم هايي كه در يخچال هستند را مي توان براي مدت چهار تا پنج هفته پس از تاريخ بسته بندي نگهداري كرد. اما تخم هاي يخچال چقدر از يخچال دوام مي آورند؟

مدت زمان نگهداري تخم مرغ در بيرون از يخچال

قبل از نگراني ، مي توانيد تخمها را به مدت دو ساعت يا ۹۰ درجه فارنهايت (۳۲٫۲ درجه سانتيگراد) يا به مدت يك ساعت در دماي اتاق نگه داريد. بهتر است بعد از دو ساعت ، تخمها را دور بريزيد و از تخمهاي جديد استفاده كنيد ، به جاي اينكه شانس خود را براي سالم نگه داشتن آنها امتحان كنيد. چرا؟ از آنجا كه تغييرات دما مي تواند رشد باكتري ها را تسهيل كند ، تخم ها به ويژه توسط يك باكتري شناخته شده به نام سالمونلا در معرض عفونت قرار مي گيرند.

علائم سالمونلا به هيچ وجه خوشايند نيست و ۱۲ تا ۷۲ ساعت پس از عفونت از جمله اسهال ، تب ، گرفتگي شكم و استفراغ ظاهر مي شود. در برخي افراد اسهال مي تواند به حدي شديد باشد كه منجر به بستري شدن در بيمارستان شود.

 

سازمان غذا و دارو تخمين مي زند كه هر ساله حدود ۷۹۰۰۰ مورد و ۳۰ مرگ در اثر تخم مرغ آلوده به سالمونلا وجود دارد. در نتيجه ، تخم هايي كه قبلاً يك شب در پيشخوان آشپزخانه خنك شده اند ، ارزش استفاده و به خطر انداختن سلامتي را ندارند.

منبع:

تاپ پرشين

چطور قارچ را براي مدت طولاني نگهداري كنيم؟

۲۸ بازديد

قارچ يكي از موادي است كه ذخيره آن نسبت به ساير مواد غذايي بسيار دشوارتر است. اگر چند روز قارچ را در يخچال يا فريزر قرار دهيد ، سياه مي شود.

 

روش هاي مختلفي براي نگهداري قارچ وجود دارد. اگر مي خواهيد قارچ هاي تازه اي را كه مدت طولاني خريداري كرده ايد نگه داريد ، ادامه مطلب را بخوانيد.

 

وجود مقادير زياد آب و پروتئين در قارچ فساد اين ماده غذايي ارزشمند را تضمين مي كند و نگهداري آن را دشوار مي كند. قارچ تازه را نمي توان بيش از ۴۸ ساعت در دماي ۲۰ درجه نگهداري كرد ، اما اگر در دماي ۴ درجه نگهداري شود ، به مدت يك هفته سالم مي ماند. در هواي گرم تابستان ، ماندگاري قارچ حتي كمتر است و پس از حدود ۲۴ ساعت دچار تبخير شديد و زردي بيش از حد مي شود.

 

روش هاي نگهداري قارچ براي مدت زمان طولاني

روش هاي مختلفي براي ذخيره قارچ در تعداد و حجم زياد وجود دارد. اگر مي خواهيد قارچ هاي تازه اي را كه مدت طولاني خريداري كرده ايد نگهداري كنيد ، مي توانيد تا زماني كه مي خواهيد از آنها استفاده كنيد ، مي توانيد از يكي از روش هاي پيشنهادي ما استفاده كنيد.

 

قارچ ها را با جوشاندن آنها در آب و آبليمو حفظ كنيد

براي نگهداري طولاني مدت قارچ هاي خوراكي ، ابتدا آنها را به اندازه لازم برش داده و بشوييد. سپس قابلمه (قابلمه) حاوي آب را روي اجاق گاز قرار دهيد و پس از كمي جوش آمدن ، آبليمو را به آن اضافه كنيد.

 

قارچ هاي شسته شده را كه آبكش كرده ايم ، در ظرف در حال جوش ريخته و كمي هم بزنيد تا زير و روي آن به طور يكنواخت بپزد.

 

بعد از يك دقيقه قارچ ها را آبكش كرده و داخل آب سردي كه از قبل آماده كرده ايم بريزيد و بعد از خنك شدن مجدداً آن را آبكش كرده و در فريزر قرار دهيد.

 

قارچ ها را بپزيد

براي اين كار ابتدا قارچ ها را به هر اندازه و شكلي كه دوست داريد برش دهيد و سپس در روغن زيتون يا روغن گردو يا كره سرخ كنيد. فقط كافي است قارچ ها را كمي سرخ كنيد و از پخت كامل آنها خودداري كنيد.

 

سپس اجازه دهيد قارچ ها خنك شوند. درون يك بشقاب يا ظرف شيشه اي بريزيد. بعد از خنك شدن ، قارچ ها را به فريزرهاي كوچكتر منتقل كنيد.

 

هنگام استفاده ، قارچ ها را به همين ترتيب به سوپ اضافه كنيد يا دوباره آنها را در روغن يا كره تفت دهيد تا آماده خوردن شوند.

 

منبع:

تودي نيوز

روش هاي خشك كردن آلبالو

۲۷ بازديد

مواد لازم براي تهيه گيلاس خشك:

گيلاس ۳ كيلوگرم
در صورت لزوم نمك اضافه كنيد

خشك كردن گيلاس ، روش هاي خشك كردن گيلاس

خشك كردن گيلاس در آفتاب

 

طرز تهيه گيلاس خشك خانگي:

روش اول خشك كردن گيلاس: دم گيلاس را بگيريد و آن را بدون شستن روي حوله پهن كنيد و به مدت ۲ روز در آفتاب قرار دهيد و پس از آن دانه هاي گيلاس را بايد با فشار دست و بدون آسيب گيلاس به راحتي از بين برد. به بافت برسيد.

 

پس از برداشتن گيلاس ها ، بايد آلبالوها را با آب سرد آبكشي كنيد ، پس از از بين بردن گيلاس هاي اضافي ، آنها را در يك سيني پهن كرده و در داخل خانه بگذاريد تا خشك شوند.

 

روش دوم خشك كردن گيلاس: دم گيلاس را بگيريد ، سپس آنها را بشوييد ، گيلاس هاي شسته شده را نمك زده و روي پارچه اي در آفتاب قرار دهيد تا خشك شود (بسته به ميزان لطافت يا خشكي كه دوست داريد ، آنها را در آفتاب بگذاريد به مدت ۱- ۳ روز). دادن).

روش هاي خشك كردن آلبالو

وقتي آلبالو خشك شد ، دوباره آبكشي كنيد و كمي نمك به آن اضافه كنيد ، سپس ۱ ساعت در آفتاب بگذاريد تا تمام شود.

 

لحظات كليدي خشك شدن گيلاس

مواد لازم براي خشك كردن گيلاس ، نحوه خشك كردن گيلاس

بعد از خشك شدن آلبالوها ، آنها را به مدت يك ساعت در دماي اتاق بگذاريد و بسته بندي كنيد
نگران كمبود فضاي كمد خود نباشيد!
اجراي مدرن ترين طرح هاي سقف باغ

 

۱- بعد از خشك شدن آلبالوها ، آنها را به مدت يك ساعت در دماي اتاق بگذاريد و سپس در ظروف بدون هوا نگهداري كنيد.

 

۲- پس از بسته بندي ، به مدت يك هفته به آلبالوها توجه كنيد ، اگر در بسته بندي نشانه اي از رطوبت مشاهده كرديد ، به اين معني است كه گيلاس ها خوب خشك نشده اند و بنابراين بايد كمي بيشتر داخل فر قرار دهيد.

 

۳- مي توانيد گيلاس خشك را از اين طريق امتحان كنيد ، اما مي توانيد از آن براي تزيين و استفاده در انواع كيك ها و بستني ها نيز استفاده كنيد.

 

۴- در دستورالعمل هايي كه از كشمش استفاده مي شود ، مي توانيد گيلاس خشك را نيز جايگزين كشمش كنيد. (بيشتر بخوانيد: خواص گيلاس)

منبع:

سفير نيوز