قارچ يكي از موادي است كه ذخيره آن نسبت به ساير مواد غذايي بسيار دشوارتر است. اگر چند روز قارچ را در يخچال يا فريزر قرار دهيد ، سياه مي شود.
روش هاي مختلفي براي نگهداري قارچ وجود دارد. اگر مي خواهيد قارچ هاي تازه اي را كه مدت طولاني خريداري كرده ايد نگه داريد ، ادامه مطلب را بخوانيد.
وجود مقادير زياد آب و پروتئين در قارچ فساد اين ماده غذايي ارزشمند را تضمين مي كند و نگهداري آن را دشوار مي كند. قارچ تازه را نمي توان بيش از ۴۸ ساعت در دماي ۲۰ درجه نگهداري كرد ، اما اگر در دماي ۴ درجه نگهداري شود ، به مدت يك هفته سالم مي ماند. در هواي گرم تابستان ، ماندگاري قارچ حتي كمتر است و پس از حدود ۲۴ ساعت دچار تبخير شديد و زردي بيش از حد مي شود.
روش هاي نگهداري قارچ براي مدت زمان طولاني
روش هاي مختلفي براي ذخيره قارچ در تعداد و حجم زياد وجود دارد. اگر مي خواهيد قارچ هاي تازه اي را كه مدت طولاني خريداري كرده ايد نگهداري كنيد ، مي توانيد تا زماني كه مي خواهيد از آنها استفاده كنيد ، مي توانيد از يكي از روش هاي پيشنهادي ما استفاده كنيد.
قارچ ها را با جوشاندن آنها در آب و آبليمو حفظ كنيد
براي نگهداري طولاني مدت قارچ هاي خوراكي ، ابتدا آنها را به اندازه لازم برش داده و بشوييد. سپس قابلمه (قابلمه) حاوي آب را روي اجاق گاز قرار دهيد و پس از كمي جوش آمدن ، آبليمو را به آن اضافه كنيد.
قارچ هاي شسته شده را كه آبكش كرده ايم ، در ظرف در حال جوش ريخته و كمي هم بزنيد تا زير و روي آن به طور يكنواخت بپزد.
بعد از يك دقيقه قارچ ها را آبكش كرده و داخل آب سردي كه از قبل آماده كرده ايم بريزيد و بعد از خنك شدن مجدداً آن را آبكش كرده و در فريزر قرار دهيد.
قارچ ها را بپزيد
براي اين كار ابتدا قارچ ها را به هر اندازه و شكلي كه دوست داريد برش دهيد و سپس در روغن زيتون يا روغن گردو يا كره سرخ كنيد. فقط كافي است قارچ ها را كمي سرخ كنيد و از پخت كامل آنها خودداري كنيد.
سپس اجازه دهيد قارچ ها خنك شوند. درون يك بشقاب يا ظرف شيشه اي بريزيد. بعد از خنك شدن ، قارچ ها را به فريزرهاي كوچكتر منتقل كنيد.
هنگام استفاده ، قارچ ها را به همين ترتيب به سوپ اضافه كنيد يا دوباره آنها را در روغن يا كره تفت دهيد تا آماده خوردن شوند.
منبع: