مواد لازم براي تهيه گيلاس خشك:
گيلاس ۳ كيلوگرم
در صورت لزوم نمك اضافه كنيد
خشك كردن گيلاس ، روش هاي خشك كردن گيلاس
خشك كردن گيلاس در آفتاب
طرز تهيه گيلاس خشك خانگي:
روش اول خشك كردن گيلاس: دم گيلاس را بگيريد و آن را بدون شستن روي حوله پهن كنيد و به مدت ۲ روز در آفتاب قرار دهيد و پس از آن دانه هاي گيلاس را بايد با فشار دست و بدون آسيب گيلاس به راحتي از بين برد. به بافت برسيد.
پس از برداشتن گيلاس ها ، بايد آلبالوها را با آب سرد آبكشي كنيد ، پس از از بين بردن گيلاس هاي اضافي ، آنها را در يك سيني پهن كرده و در داخل خانه بگذاريد تا خشك شوند.
روش دوم خشك كردن گيلاس: دم گيلاس را بگيريد ، سپس آنها را بشوييد ، گيلاس هاي شسته شده را نمك زده و روي پارچه اي در آفتاب قرار دهيد تا خشك شود (بسته به ميزان لطافت يا خشكي كه دوست داريد ، آنها را در آفتاب بگذاريد به مدت ۱- ۳ روز). دادن).
وقتي آلبالو خشك شد ، دوباره آبكشي كنيد و كمي نمك به آن اضافه كنيد ، سپس ۱ ساعت در آفتاب بگذاريد تا تمام شود.
لحظات كليدي خشك شدن گيلاس
مواد لازم براي خشك كردن گيلاس ، نحوه خشك كردن گيلاس
بعد از خشك شدن آلبالوها ، آنها را به مدت يك ساعت در دماي اتاق بگذاريد و بسته بندي كنيد
نگران كمبود فضاي كمد خود نباشيد!
اجراي مدرن ترين طرح هاي سقف باغ
۱- بعد از خشك شدن آلبالوها ، آنها را به مدت يك ساعت در دماي اتاق بگذاريد و سپس در ظروف بدون هوا نگهداري كنيد.
۲- پس از بسته بندي ، به مدت يك هفته به آلبالوها توجه كنيد ، اگر در بسته بندي نشانه اي از رطوبت مشاهده كرديد ، به اين معني است كه گيلاس ها خوب خشك نشده اند و بنابراين بايد كمي بيشتر داخل فر قرار دهيد.
۳- مي توانيد گيلاس خشك را از اين طريق امتحان كنيد ، اما مي توانيد از آن براي تزيين و استفاده در انواع كيك ها و بستني ها نيز استفاده كنيد.
۴- در دستورالعمل هايي كه از كشمش استفاده مي شود ، مي توانيد گيلاس خشك را نيز جايگزين كشمش كنيد. (بيشتر بخوانيد: خواص گيلاس)
منبع: